La UAP és un gabinet privat de psicologia clínica. Està formada per un equip de psicòlegs especialitzats en determinats trastorns.

El centre  es va crear a l’any 2001. La UAP està col.laborant amb diferents associacions catalanes i té convenis amb alguns col.legis professionals i sindicats així com alguna institució.

Treballem en l’avaluació, diagnòstic i tractament de nens adolescents i adults. Som especialistes en trastorns d’ansietat i de l’estat d’ànim, en teràpies de parella i problemes sexuals. Oferim cursos i tallers sobre l’autoestima, la intel.ligència emocional, el control de l’ansietat i la por a parlar en públic, entre altres. Ens dediquem profundament en tot l’àmbit de la millora o creixement personal (coaching)

Al llarg de la vida, les persones passem per diversos moments difícils que ens generen un malestar més o menys intens. És en aquestes etapes on es pot trobar l’ajuda en un psicòleg.

La UAP s’ha creat amb aquesta finalitat, oferint un servei especialitzat per tal de millorar la qualitat de vida de les persones.

Els psicòlegs de la UAP segueixen bàsicament  l’orientació cognitiva-conductual de la psicologia tot i que també utilitzen algunes tècniques d’altres tendències com la gestalt. L’orientació cognitiva-conductual s’ha mostrat molt eficaç per a tractar la majoria de trastorns psicològics, especialment els trastorns d’ansietat, de l’estat d’ànim, sexuals i els relacionals. Es diferencia d’altres tendències psicològiques sobretot, pel paper actiu que adopta el pacient i defensa el supòsit que els pensaments o creences determinen les emocions i les conductes de les persones, per tant, intervenint en ells, es pot millorar el benestar de la persona.

A la UAP ensenyem els coneixements i tècniques necessàries per a reduir el malestar que provoquen els diferents trastorns psicològics. Cada problema tindrà un tractament psicològic diferent amb tècniques específiques i una durada que dependrà de diversos factors com: implicació, confiança en el canvi, imprevistos, gravetat,…Acudir a un psicòleg no implica necessàriament una teràpia psicològica molt llarga sinó que alguns problemes es poden arribar a resoldre amb  poques setmanes.

En aquesta pàgina web també trobaràs informació sobre els trastorns en els que ens hem especialitzat, així com informació més específica sobre la UAP. En el cas de que vulguis ampliar aquesta informació o bé fer-nos arribar alguna consulta, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon o correu electrònic que indiquem en aquesta web. Sense cap compromís.