Cada problemàtica requereix un tractament específic i personalitzat. Per aquest motiu es fan unes sessions d’avaluació on s´analitza el problema/es, menys en les situacions crítiques on es requereix una intervenció immediata.

 Un cop fet el procés d’avaluació, es fa una sessió de devolució de la informació rebuda on s’explica a la persona el funcionament del seu problema, s’orienta en el pronòstic i es proposa un tractament amb un resum de les tècniques adients per a la teràpia i el tipus de visita; ja sigui individual, parella, familiar o bé d’orientació. En aquesta sessió també es fixen uns objectius a aconseguir en la teràpia. Si la persona hi està d’acord, s’inicia el tractament.

El número de sessions necessàries per a aconseguir els objectius de la teràpia dependrà de diversos factors com la implicació, cronicitat del problema,  interferències o confiança en el canvi, entre altres.

Les sessions de tractament acostumen a ser setmanals i d’una duració de 50 minuts, tot i que dependrà del problema, gravetat i disponibilitat del pacient.

El nostre horari és el següent:
De dilluns a dissabte de 9 del matí a 21h del vespre sense interrupció al migdia.

Les tarifes són de 65 euros la sessió individual, tant les d’avaluació com les de tractament. També tenen el mateix preu les sessions de parella o família. Són tarifes molt econòmiques, molt per sota dels preus del mercat, seguint una filosofia de preus raonables que considerem des de la UAP.

Ara, rebre teràpia psicològica a Barcelona és més assequible econòmicament. Els psicòlegs de la UAP contribuïm a enriquir l’oferta de tractament psicològic econòmic i de qualitat.